Departementsdag Wiskunde
Departementsdag Wiskunde

Ook dit jaar organiseert het WOL een Departementsdag. Dit jaar zal de Departementsdag plaatsvinden op dinsdag 15 mei in de Vagant. Als student kun jij hier borrelen met je wiskunde vrienden en op een informele sfeer praten met een hoogleraar over wiskunde of juist iets heel anders! Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15:00 - 15:15 Inloop en opening door het WOL.
  • 15:15 - 16:00 Gastspreker: Yoad Winter (Utrecht Institute of Linguistics)
  • 16:00 - 16:15 Pauze
  • 16:15 - 17:00 Open Onderwijs-Mic
  • 17:00 - 18:30 Borrel

Dit jaar wordt de gastlezing verzorgd door Yoad Winter, taalwetenschapper aan het Utrecht Institute of Linguistics. Zijn lezing gaat over wiskunde binnen taalkunde. Ook interessant voor eerstejaars!

Heb je een mening of visie over het onderwijs op de universiteit? Laat je horen tijdens de Onderwijs-Mic! Hier kun je een pitch geven van max. 3 minuten over onderwijs! Misschien heb je wel een heel tof idee dat elke docent zou moeten doen in zijn college? Of deel je visie met iedereen hoe het ideaalbeeld van onderwijs eruit zou zien! Er zijn docenten aanwezig, die graag luisteren of juist hierover willen discussiëren. Als je dit wilt doen, geef je even op door te mailen naar science.wol "at" uu.nl