Shell inhousedag
Shell inhousedag
Wij, als "Campus Ambassadors" voor de Universteiten van Amsterdam, Leiden en Utrecht, willen je uitnodigen voor een bezoek aan één van onze Shell-locaties in Rijswijk, het internationale centrum voor Exploratie en Productie. Gelegen vlak naast het NS station Rijswijk, dus goed met openbaar vervoer te bereiken. Naast het ontwikkelen van nieuwe velden wordt hier ook veel research en ontwikkeling gedaan, iets wat voor de buitenwereld niet altijd even duidelijk is.

We nodigen je uit omdat we het leuk vinden om het werk dat we doen bij Shell aan jullie te laten zien, werk dat veel inzicht vereist, uitdagend is waardoor het ook grenzen verlegt. Op deze dag willen we jullie een aantal voorbeelden laten zien van werk dat in Rijswijk gebeurt, zowel in de vorm van presentaties als van demonstraties. Aan het definitieve programma wordt nog gewerkt, maar we kunnen wel beloven dat er een aantal verrassingen en onverwachte verschijnselen, tussen zullen zitten. Het programma geeft een idee van wat we nu in gedachten hebben.

We hebben maximaal 40 plaatsen en wie-het-eerst-komt-het-eerst-maalt. We richten ons met het programma op studenten die al redelijk gevorderd zijn met hun studie voor het Bachelor of Master examen. Schrijf je dus snel in via de A-Eskwadraatsite!

Een voorlopig programma is beschikbaar bij de SpoCie.

  • Commissie: SpoCie
  • Begin: ma 14 apr 2008, 09:45
  • Eind: ma 14 apr 2008, 17:30
  • Locatie: Rijswijk
  • Organisator: Bedrijf
  • Poster: Nee