Lunchlezing PWC; Digitalisering, een weg terug?
Lunchlezing PWC; Digitalisering, een weg terug?
De lezing die we gaan verzorgen zal tweeledig zijn: enerzijds een introductie vanuit een startend adviseur, en anderzijds over het vraagstuk digitalisering. Onderstaand een inleiding:

Starten bij PwC Advisory in technology:

Wat is voor een organisatie is PwC als starter? Welke projecten kan/mag je doen bij welke klanten? Welke kansen krijg je op het gebied van ontwikkeling en training? Al met al, welke ervaringen heeft een starter bij PwC?

Spreker: Martijn Martens Martijn is sinds vorig jaar werkzaam als analyst bij PwC advisory. Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente is hij direct gestart bij PwC en nu circa 8 maanden werkzaam. Hij richt zich vooral op technologisch gerichte projecten in de financiële sector. Martijn zal vertellen over zijn startperiode bij PwC en de projecten die hij in zijn eerste maanden heeft gedaan.

Digitalisering, een weg terug?

Elektronische factuurverwerking, tablets en smartphones. We kunnen niet meer zonder. Op het snijvlak van bedrijfsprocessen, applicaties en IT-systemen verandert er veel in hoog tempo. Organisaties gaan hier op verschillende manieren mee om. Hoe waarborg je een optimale inzet van IT zodat deze bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen? Op welke wijze helpt digitalisering een organisatie succesvol te zijn? Hoe creëer je draagvlak voor verandering tijdens projecten?

Spreker: Maarten Buitink Maarten Buitink is sinds 2004 werkzaam binnen PwC als bedrijfseconoom en houdt zich dagelijks bezig met vraagstukken op het snijvlak van IT & Bedrijfskunde. Maarten zal o.a. vertellen over ervaringen uit de dagelijkse praktijk en zal terugblikken op zijn keuze voor PwC als werkgever.

  • Commissie: SpoCie
  • Begin: wo 18 mei 2011, 12:45
  • Eind: do 19 mei 2011, 00:00
  • Locatie: BBL 079
  • Toegangsprijs: Gratis, met lunch.
  • Organisator: A–Eskwadraat
  • Poster: Nee