KPMG HIGH TEA female edition
KPMG HIGH TEA female edition
Ambieer jij een baan bij een gedreven, mens- en ontwikkelingsgerichte organisatie?
Wil jij werken in een boeiende IT functie? Heb jij passie voor het adviesvak?
En wil jij de sfeer proeven en erachter komen of KPMG bij jou past?

Kom dan op vrijdag 11 mei om 13:30 naar het hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen en ontdek tijdens een uitgebreide en informele high tea hoe leuk het is om als vrouw je scriptie te schrijven of om als junior adviseur binnen KPMG IT-Advisory aan de slag te gaan!

Grijp deze mogelijkheid en ontmoet vrouwen in verschillende functies (van junior tot aan partner) die werkzaam zijn binnen KPMG IT Advisory.
Tevens zal het platform voor jonge vrouwen binnen KPMG, Young Female Capital, aanwezig zijn om te vertellen waarom KPMG een aantrekkelijke werkgever is voor talentvolle vrouwen.

Over KPMG IT Advisory
KPMG IT Advisory (ITA) levert hoogwaardige diensten aan grote en kleinere (inter)nationale organisaties en instellingen. ITA is onderdeel van de internationale ITA-praktijk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open cultuur. Ruim 350 professionals ondersteunen klanten op strategisch en tactisch niveau.

Wie zoeken wij?
Deze high tea is bedoeld voor (afgestudeerde) universitair geschoolde vrouwen die affiniteit hebben met IT en altijd al een kijkje hebben willen nemen in de wereld van KPMG IT Advisory.

Bring a Friend!
We kunnen ons voorstellen dat je meer vrouwen kent met affiniteit voor IT en die benieuwd zijn naar KPMG. Daarom geven we je de mogelijkheid om je samen met een vriendin, studiegenoot of kennis in te schrijven voor deze high tea.

Meld je aan!
Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Schrijf je dan hier in of stuur een email inclusief je CV naar bruin.lotje@kpmg.nl. Dan hoor je uiterlijk 4 mei of je hiervoor bent geselecteerd.

  • Commissie: SpoCie
  • Begin: vr 11 mei 2012, 13:30
  • Eind: za 12 mei 2012, 00:00
  • Aanvullende website: http://www.gaaan.nu
  • Locatie: Amstelveen
  • Organisator: Bedrijf
  • Poster: Nee