Studiereis Madrid en Lissabon
Studiereis Madrid en Lissabon

Na drie jaar gaan we eindelijk weer op reis! 

En jij kan mee met deze tiendaagse reis naar Spanje en Portugal. We gaan met een leuke groep A-Essers eerst vijf dagen naar Madrid en vervolgens nog vijf dagen naar Lissabon. Naast het ontdekken van deze geweldige steden, moet je bij deze reis ook denken aan chillen op het strand, het bezoeken van grote universiteiten, en natuurlijk voor het eerst in tijden weer lekker op vakantie zijn met vrienden! In beide steden gaan we naar een hostel met een heus dakterras, en in Lissabon zit er zelfs een zwembad bij!

Dus naast interessante bezoeken aan bedrijven en universiteiten staan er ook een hoop andere hartstikke leuke activiteiten gepland. Verder is er genoeg vrije tijd om goed van de vakantie te genieten en om ook ‘s avonds de stad te verkennen.

Schrijf je nu in via onderstaande forms:

https://forms.gle/4dLSREBV5f83oQt48

De inschrijvingen sluiten op 24 december. Schrijf je dus snel in!

- Er is plek voor 31 deelnemers. Als er na de deadline meer aanmeldingen zijn, zal er worden geloot. Tijd van aanmelden voor de reis speelt hierbij geen rol.

- Het is mogelijk om in te schrijven samen met een buddy. In dat geval worden jullie gegroepeerd bij eventueel loten. Zo weet je zeker dat je samen met je buddy op reis gaat, mocht je worden ingeloot. 

- De reis zal maximaal €490,-  gaan kosten.

- Als je nog vragen hebt over de reis, kan je altijd een commissielid een appje sturen, of ons mailen op studiereis2021@a-eskwadraat.nl