Wintersport 2022 (Vol maar er is een reservelijst)
Wintersport 2022 (Vol maar er is een reservelijst)

De inschrijving is vol, stuur een mailtje naar wintersport2021@a-eskwadraat.nl. Dan kom je op de reservelijst en krijg je een berichtje als er een plekje vrijkomt!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De leukste activiteit van het jaar komt er weer aan! We gaan dit jaar op skireis naar het altijd zonnige Saint-Sorlin-d'Arves.

Dit gebied bevindt zich in het mooie Frankrijk. We zijn samen 10 dagen onderweg. We gaan vlak na de kerstvakantie, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hertentamens mist. Het is een ontzettend groot gebied; wel 310 km aan piste! Ook zit er bij ons appartementencomplex een zwembad en is de grootste yeti bar van Europa om de hoek.

Er zijn dit jaar 40 deelnemersplekken (inclusief de commissie) beschikbaar en VOL = VOL dus wees er snel bij. De inschrijvingen gaan maandag 20 september open om 12:00. Vorig jaar waren de inschrijving binnen een half uur vol dus wees er echt om 12:00 bij als je zeker een plek wil hebben.

Schrijf je alleen in als je (bijna) zeker weet dat je mee wil! Zo hou je geen plekje bezet voor iemand die misschien wel heel graag wil. Schrijf je je later toch weer uit, stuur ons dan even een mailtje op wintersport2021@a-eskwadraat.nl zodat we jouw plekje aan iemand op de reservelijst kunnen geven.

Corona

Helaas is corona nogsteeds een ding maar gelukkig is het minder aanwezig dan vorig jaar. Als commissie verwachten we dat het dit jaar gewoon kan doorgaan maar dat kunnen we natuurlijk niet met 100% zekerheid zeggen. Wat we gelukkig wel kunnen zeggen is dat wanneer Totally (de reisorganisatie) de reis annuleert, de reis volledig vergoed wordt. Dit zou dan ook het enige geval zijn waardoor de reis niet zou kunnen doorgaan. Voor meer informatie kijk onderaan.

 

Hieronder wat belangrijke informatie voor je je inschrijft:
 

 • We vertrekken op vrijdag 7 januari aan het einde van de middag vanaf de Uithof en zullen hier op zondagochtend 16 januari weer terug zijn. De reis duurt in totaal 10 dagen. We zijn dan 8 dagen op de bestemming en slapen 7 nachten in Saint-Sorlin-d'Arves.
   
 • De reis is inclusief vervoer, accommodatie, een skipas voor 6 dagen. Het is nog optioneel om tegen betaling een skipas te nemen van 7 of 8 dagen. Een skipas van 7 dagen is 23 euro extra en een skipas van 8 dagen is 41 euro extra.
   
 • Let op: als je de optionele skipas voor 8 dagen aanschaft, is de eerste skidag de aankomstdag. Mocht je ski's willen huren, ben je de aankomstdag waarschijnlijk hier aan kwijt en is een skipas voor 8 niet aan te raden. De skipas van 7 dagen geeft je nog een extra skidag op de laatste dag. Dit is wel voor iedereen aan te raden, aangezien in onze ervaring je makkelijk dan nog de hele dag kan skiën/snowboarden.
   
 • De gegeven prijs is exclusief materiaal en skilessen. Mocht je (een van) deze dingen wél willen, kan je dit bij het definitieve boeken aangeven.
   
 • De deelnemersbijdrage van €35 is voor een unieke onesie en een verrassingsactiviteit in Saint-Sorlin-d'Arves.
   
 • Iedereen die mee gaat is vereist een coronabewijs te tonen. Dit kan een vaccinatie bewijs zijn of een negative ggd test niet ouder dan 24 uur. Het kan zijn dat je ook weer moet testen als je terug komt naar Nederland dus hou daar rekening mee.
   
 • De prijzen van de skiverhuur en lessen zijn nog niet bekend. Zodra wij deze weten geven we dit natuurlijk meteen door!
   
 • Mocht de inschrijving al vol zijn, stuur dan een mailtje naar wintersport2021@a-eskwadraat.nl. Dan kom je op de reservelijst en krijg je een berichtje als er een plekje vrijkomt!
   
 • Nadat de inschrijving vol/afgelopen zijn krijg je meer informatie over hoe het verder gaat.

 

We zien je graag op de piste! Veel liefs,

iCiebergsla

 

Totally Annuleren m.b.t. corona, algemene informatie van Totally:

"In de boekingsbevestiging vind het het volgende artikel terug:

 

ANVR

Onze organisatie is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en de branche-organisatie voor Reisorganisatoren. Ons lidmaatschapsnummer is 3200. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en controleert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover.

De reizen van Husk worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen in deze reisgids, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Husk verwacht dat je kennis hebt genomen van deze voorwaarden. Beide partijen vinden daarin de wederzijdse rechten en plichten. Voor meer informatie kijkt je op www.anvr.nl.”

 

Er is geen aangepast annuleringsbeleid en we kunnen ook geen toekomst voorspellen door in de boekingsbevestiging te verwerken hoe de afwikkeling van een annulering vanwege corona gaat zijn. Wanneer er een reis vanuit ons geannuleerd/gewijzigd wordt volgen wij artikel 5.2 en 5.7 van de ANVR-reizigersvoorwaarden. Doordat bovenstaande tekst met ANVR lidmaatschapsnummer vermeld staat in de boekingsbevestiging ga je ook automatisch akkoord met de ANVR-reizigersvoorwaarden. Ik heb deze voorwaarden voor je meegezonden in de bijlage. Om het makkelijker te verwoorden; wanneer een reis vanuit ons als reisorganisatie geannuleerd wordt dienen wij alle betaalde kosten terug te betalen. Dit staat zo in de voorwaarden. Door de uitzonderlijke en onvoorziene situatie wat corona betreft is de terugbetaling van voorgaande annuleringen in de vorm van een voucher geweest.

Reisadvies:

Een handige link: https://www.anvr.nl/lists/anvrnieuws/artikel.aspx?ID=526. Hierin staat dat de regering (oftewel Buitenlandse Zaken) wanneer niet geadviseerd door het RIVM alsnog een negatief reisadvies kan geven. Reisorganisaties aangesloten bij het ANVR zullen dan alsnog de reis aanpassen of annuleren. Wanneer de regering het afraadt om te reizen maar buitenlandse zaken geen negatief reisadvies geeft voeren wij de reis wel uit omdat dit dan nog mag. In dat geval ben je zelf uiteraard vrij om de reis te annuleren, dit is dan ook tegen de ANVR-annuleringsvoorwaarden.

 

Stel; In december veranderd het reisadvies voor Frankrijk van geel naar oranje, dan annuleren wij hoogstwaarschijnlijk de reis tot een bepaalde datum in januari. Misschien kan jullie reis in februari wel weer doorgaan omdat het reisadvies weer terug naar geel gaat. Dit gebeurd nu ook bij onze reizen van Sunweb naar de Griekse eilanden, de reizen worden nu t/m 27 september geannuleerd omdat we nu natuurlijk nog niet weten of het eind september weer door kan gaan.

 

De huidige annuleringsverzekering die via ons te boeken is dekt de kosten voor het geval klanten niet kunnen reizen. Corona gerelateerde ziekte voor vertrek is daarom een geldige reden om je vakantie te annuleren en je uitkeringen als opdrachtgever terug te krijgen. Het is echter niet zo als een klant niet wil gaan, omdat er een hoger risico op corona op de bestemming is. Alleen persoonlijke gevallen van ziekte vallen onder de dekking (corona of andere ziekte onder de standaardvoorwaarden )."

 • Actposter
 • Commissie: iCiebergsla
 • Begin: vr 7 jan 2022, 18:00
 • Eind: zo 16 jan 2022, 14:00
 • Locatie: Saint-Sorlin-d'Arves
 • Toegangsprijs: 424 (+35)
 • Organisator: A–Eskwadraat
 • Categorie: Ludiek
 • Maximum aantal deelnemers: 40
 • Poster: Ja