Studentenbaan akoestische modelleren en analyseren berekeningen
Studentenbaan akoestische modelleren en analyseren berekeningen

(Bijbaan voor Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde, Wiskunde)

dBvision: Studentenbaan akoestische modelleren en analyseren berekeningen

dBvision is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken op het gebied van geluid, trillingen en luchtkwaliteit rond wegen en spoorwegen. Onze klanten zijn beheerders van wegen en spoorlijnen, overheden en projectontwikkelaars. Onze medewerkers zijn experts op hun vakgebied. Wij zoeken nieuwe collega's.

Wordt dit jouw studentenbaan?

Je werkt binnen onze projecten die zijn gericht op mobiliteit (wegverkeer, spoorwegverkeer) en ruimtelijke ordening (zoals de woningen in de omgeving van infrastructuur). Door berekeningen uit te voeren met computersimulatiemodellen brengen wij de effecten van mobiliteit op de kwaliteit van de leefomgeving in kaart.

 

Je werkt bestaat uit het bewerken van omvangrijke geografische bestanden die de basis zijn voor deze berekeningen en de analyse van de berekeningsresultaten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van onze projectleiders of ervaren adviseurs.

 

Wat vragen wij? 

Wij zoeken een enthousiast en breed geïnteresseerde student. Daarbij hebben wij de volgende wensen:

 

  • Ervaring of grote interesse in het werken met omvangrijke datamodellen in bijvoorbeeld GIS zoals, QGIS, Python, PostGIS en (ruimtelijke) SQL.

  • Kennis van Excel en/of Access

  • 8 tot 24 uur per week beschikbaar (op basis van een 0 uren contract)

 

Daarnaast heb jij goede communicatieve vaardigheden en een analytisch denkvermogen. Je bent zeer accuraat, zelfstandig en een teamspeler. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling.

 

Geboden wordt

Allereerst bieden we jou een werkplek in een organisatie die bruist! Ons kantoor heeft een centrale ligging in de binnenstad van Utrecht, op 10 loopminuten van het Centraal Station. Bij dBvision vind je geen poespas, zijn we plat georganiseerd, ondernemend, werken samen en werken we met klanten waar we trots op zijn. 

 

Meer informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kan je bellen met Frank Elbers (06 29076161) of Jeroen Kamer (06 29394762). Je sollicitatiebrief kan je ook mailen: frank.elbers@dbvision.nl. Of kijk op www.dbvision.nl.


Terug naar de vacaturebank