Duaal leertraject hbo ICT bootcamp software development
Duaal leertraject hbo ICT bootcamp software development

(Werkstudentschap voor Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde, Wiskunde)

Functieomschrijving

“Dit traject is voor mij een mooie kans om snel werkervaring op te doen in een team en direct salaris te ontvangen. Allemaal zaken die je bij een reguliere hbo-opleiding niet krijgt!” Jelle Schut, duaal student leertraject software development bij de Belastingdienst.

Je hbo-diploma in software development afronden en tegelijkertijd salaris ontvangen? En direct een vaste baan nadat je jouw hbo-diploma hebt behaald? Het is allemaal mogelijk bij een van de grootste IT-bedrijven van Nederland: de Belastingdienst. We zijn vooruitstrevend, maken gebruik van de nieuwste technologieën én zijn een betrokken werkgever. En wat deze baan nog mooier maakt: als je bij de ons aan de slag gaat, kun je direct wat betekenen voor de Nederlandse samenleving!

In dit traject studeer en werk je tegelijkertijd. Mooie bijkomstigheid: wij betalen het vervolg van jouw studie, waardoor je geen verdere studieschuld opbouwt! Het traject start met een bootcamp in software development waarbij je één dag in de week besteedt aan de oriëntatie en verkenning van de Belastingdienst en onze interne organisatie. Daarna volg je een traineetraject in een richting van het vakgebied software development. Beide onderdelen worden omgezet in studiepunten. Vervolgens kijken we hoeveel punten je nog nodig hebt om jouw bachelordiploma te behalen.

Tijdens het duaal traject ga je in een scrumteam aan de slag met gave IT-projecten en werk je met bevlogen IT-collega’s van verschillende niveaus. Samen hebben jullie allemaal hetzelfde doel voor ogen: mooie producten opleveren. Ben jij klaar om je kennis in praktijk te brengen, een goed salaris te verdienen én je hbo-opleiding af te ronden? Reageer dan snel. Dit traject start eind augustus 2021 en er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega worden van Jelle? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Dat is mogelijk. Zo zijn er voorlichtingsavonden op woensdag 3 februari en donderdag 18 februari, klik op de datum om je hiervoor in te schrijven. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met Wendy of Myrthe. 

Functie-eisen

• Je bent recent gestart met een hbo-opleiding in een technische, bèta- of analytische richting (zoals informatica, informatiekunde, kunstmatige intelligentie of wiskunde) en geeft de voorkeur aan leren en werken tegelijk.
• Je hebt minimaal 45 studiepunten of je behaalt deze punten in het studiejaar 2020-2021.
• Je hebt sterke affiniteit met IT en kunt dit aantonen in je motivatiebrief.

Jouw competenties?
• analyseren
• samenwerken
• resultaatgerichtheid
• plannen en organiseren
• zelfontwikkeling
 
Herken jij jezelf ook hierin?
Samenwerken hebben we bij de Belastingdienst hoog in het vaandel staan. Gelukkig ben jij een echte teamplayer en zijn jouw communicatieve vaardigheden uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Ook ben je creatief en bedenk je passende oplossingen waarvan je anderen op basis van argumenten kunt overtuigen. Je wilt jezelf altijd verder ontwikkelen en je nieuwe technieken eigen maken. Verder ben je accuraat en een doorzetter. Kortom: je bent de persoon die wij zoeken en ziet dit traject als een mooie kans om je loopbaan uit te stippelen.

Klik hier voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure.


Terug naar de vacaturebank