Studievereniging A–Eskwadraat

Natuurkunde – Wiskunde

Door het organiseren van activiteiten en het hebben van een gezelligheidskamer brengt A–Eskwadraat studenten en onderwijs dichter bij elkaar. Ontdek wat A–Eskwadraat jou als student te bieden heeft!

A–Eskwadraat organiseert veel activiteiten voor haar leden, mede mogelijk gemaakt door alle commissies die A–Eskwadraat heeft

Lijkt het je ook leuk om activiteiten te organiseren of om A–Eskwadraat te organiseren? Neem dan een kijkje bij onze commissievacatures!

 • di 23 apr 2024, 17:00
  (Re)creatieve Wiskunde Avond

  Het idee dat wiskunde niet alleen nuttig hoeft te zijn, maar dat je ook leuke wiskunde kan doen puur en alleen omdat het leuk is, is bijna 4000 jaar oud en bedacht door de Babyloniërs. Om deze oeroude traditie van het doen van recreatieve wiskunde in stand te houden organiseert de Cie Infinity maandelijks de (Re)creatieve Wiskunde Avond. Een avondje samen leuke vraagstukken bekijken, van het soort dat je ook krijgt op wedstrijden zoals de (internationale) Wiskunde Olympiade, de MOAWOA of het IMC. Iedereen is welkom en er zijn vraagstukken van ieder niveau! So join the dork side, we have cookies!

 • di 23 apr 2024, 18:00
  Basketbal 5v5

  Heb jij een Innerlijke Michael Jordan?

  Of een echte Kobe mentaliteit?

  Schrijf je dan nu in! Teams worden ter plekke old school buitenspeel style gemaakt! Durf jij het aan?

 • wo 24 apr 2024, 10:00
  Inhouse dag Flow Traders

  Heb jij nou altijd al willen weten wat traders precies doen? Kom dan met ons mee op 24 april naar de inhousedag bij Flow Traders in Amsterdam! Wat kun je verwachten:

  • Een korte introductie wat Flow Traders is
  • Een Q&A met één van de traders
  • Meer informatie over het recruitment proces
  • Een tour van het kantoor
  • Lunch

  Er is maximaal plek voor 30 studenten, dus schrijf je snel in! Mocht je onverwachts niet meer naar het event kunnen komen, schrijf je dan uit op de site en laat het even weten aan de SpoCie, dan kunnen wij de plek weer opvullen. 

  Je wordt verwacht bij het kantoor om 09:45. Er is een informatiemail gestuurd, misschien is deze in je spam beland dus bekijk dit nog wel even goed!

   

   

   

 • wo 24 apr 2024, 17:00
  Grease Filmavond

  Kom gezellig film kijken! De film kan Star Wars III, Grease of Atlantis 2 zijn, maar ook iets anders. 

  Er zal eten besteld worden!

 • do 25 apr 2024, 15:00
  spelletjesmiddag

  de tentamens zijn weer voorbij dus tijd voor een spelletje! kom deze donderdag een spel spelen

 • do 25 apr 2024, 20:30
  ComedyCloud

  De ComedyCloud is een maandelijkse stand-up comedy avond in TivoliVredenburg met vier zeer ervaren comedians uit Utrecht. Lachen is natuurlijk het beste medicijn na een stressvolle studieweek. Met deze activiteit kun je niet alleen meelachen met je medestudenten, maar bespaar je ook nog eens geld op de kaartjes.

  Aan het eind zal er ook nog een suprise act zijn!

  De kaartjes van de ComedyCloud zijn nu te koop via deze link: https://www.a-eskwadraat.nl/Activiteiten/cenm/9477/ComedyCloud/KaartjeKopen

   

 • vr 26 apr 2024, 15:00
  OMGORSH

   

  Ben jij een Desmos of Geogebra virtuoos? Heb je ooit een cirkel getekend? Laat je skills en creativiteit dan zien via het medium van wiskundige grafieken op de OMGORSH - ‘Ontwerp Mooie Grafieken Over R^2 en Steel Harten’.

  Op 26 april worden de resultaten gepresenteerd in BBG 020. Je kan hier live bij zijn, of op teams kijken via tinyurl.com/47s8rjjk.

  Lever je grafiek in via forms.gle/ktuz2uFQ6F4RCcaQA, de deadline is 24 april 23:59.

 • vr 26 apr 2024, 17:00
  ALW (Actieve Leden Weekend)

  Beste actieve leden van A–Eskwadraat. Wij van de AxiCie hebben de grote eer om dit jaar weer het actieve leden weekend te organiseren op deze uiterst bijzondere datum. Het thema van dit jaar is....  ALWillie.nl!!! Leuk wordt het zeker, wij kunnen in ieder geval niet wachten. Tot dan!

 • ma 29 apr 2024, 18:00
  BMN Kaartverkoop-promotieconcert

  Hoi, 29 april start de kaartverkoop voor de BETA MUSIC NIGHT (5 juni in de helling).

  Ter ere hiervan doen we een beetje livemuziek in de vagant. De tijden en lineup volgen nog maar het is helemaal tegek.

  Neem gehoorbescherming mee

  Als je dit leest krijg je toegang tot de geheime early bird kaartverkoop vanaf 22 april via de bmn activiteit op de aes site hype.

 • ma 29 apr 2024, 19:30
  MasterCie: Drinks and Games

  Join fellow master students for drinks and games at the Stichtse Taveerne (Twijnstraat 43).

 • wo 1 mei 2024, 17:00
  Workshop Defensity College (war game)

  Tijdens deze wargame laat Defensity College zien hoe de krijgsmacht omgaat met complexe speelvelden. Stap in de rol als leidende van een land, en zorg er samen met je team (je kan je individueel opgeven!) voor dat je je weg kan vinden in de ingewikkelde wereld.

  Geef je op via deze link!

   

 • do 2 mei 2024, 17:00
  Anonieme Borrel

  meer info volgt...

 • vr 3 mei 2024, 15:15
  NK Integreren

  Op 3 mei 2024 vindt alweer het 15e Nederlands Kampioenschap Integreren plaats! Kan jij ook geen genoeg krijgen van integralen uitrekenen? Doe dan mee! De wedstrijd bestaat simpelweg uit het uitrekenen van zoveel mogelijk integralen in twee uur. Wie hier het verst mee komt, zal uitgeroepen worden tot Nederlands Kampioen Integreren.

 • di 7 mei 2024, 15:30
  Carrièresymposium

  On May 7th, the annual Career Symposium of A-Eskwadraat will take place. During the Career Symposium, various companies and institutes will give lectures on topics related to their field. Join our Newton or Euler track and discover which career path suits you best!

  Register here! (registration is required):

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8RhGp75Q6rZls81QHw5QOp-U7NvxcxygopmtWF80CPlk1eQ/viewform

 • wo 8 mei 2024, 22:00
  Save The Date: Ascension 2024

  Het grote feest samen met Alcmaeon, ECU'92, Perikles, Storm en V.U.G.S. komt er weer aan! Het thema is Sailing Six Seas, dus zorg ervoor dat je in thema komt om de A-Eskwadraat zee het hardst te laten feesten op woensdag 8 mei! De dag erna is Hemelvaart, dus geen colleges en alle ruimte om bij te komen ;)

  Kom langs en koop snel je ticket! Tickets kan je hier kopen: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ascension2024 

 • za 11 mei 2024, 10:00
  BBCie - Dagje Antwerpen

  BBCie goes Antwerpen

  Heb je een passie voor bier? Zin in een dag vol plezier, gezelligheid en natuurlijk, heel veel bier? Ga dan met de BBCie en andere bierpuristen mee naar Antwerpen!

  De BBCie nodigt je uit om samen deel te nemen aan een episch avontuur naar Antwerpen, waar we de dag vullen met talloze bierproeverijtjes en een bezoek aan de legendarische Vagant, een waar pelgrimsoord voor bierliefhebbers.

  Waarom zou je meedoen?

  ● Verken de wereld van Belgisch bier tijdens exclusieve proeverijen en ontdek de unieke smaken en aroma's van lokale brouwsels.

  ● Breng een bezoek aan de enige echte Vagant, de bakermat van al ons gerstenat.

  ● Geniet van een dag vol gezelligheid terwijl je nieuwe vrienden maakt en herinneringen creëert die je nooit zult vergeten.

  ● Ontdek de charme van Antwerpen terwijl we de hoogtepunten van de stad verkennen en misschien zelfs een paar verborgen pareltjes ontdekken.

  We zullen ons per privé-touringcar van Utrecht naar Antwerpen en vice versa begeven.

  Datum: zaterdag 11 mei

  Vertrektijd: 10:00 uur (vanuit Utrecht)

  Terugkeer: rond 01:00 uur (vanuit Antwerpen, +/- 03:00 Utrecht)

  Kosten: 26-40 euro (prijs afhankelijk van aantal deelnemers)

  Mis deze kans niet om je liefde voor bier te vieren en te delen met gelijkgestemde zielen tijdens de eerste internationale BBCie-activiteit!

  Let op: Plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je snel inschrijft om teleurstelling te voorkomen.

Leden

3654

Activiteiten 2022-2023

233

Actieve commissies

37

Foto's

110869