SportCie Voetbalplaatjes
SportCie Voetbalplaatjes
Home Episch Uitslagen De Gouden Balotelli SportCie Voetbalplaatjes Announce Seizoenkaart
foto

Eindelijk. Ze zijn er. Jouw helden in stickervorm. Nadat we seizoenenlang last hadden van al die fans die foto's met ons wilden maken geven we jullie de kans om constant naar ons te kijken. Maar je hoeft het niet bij kijken te houden, je kunt ze ook verzamelen, ruilen of erom vechten; de Official Licensed SportCie Voetbalplaatjes™. Je wil ze.

Hoe krijg je ze?

Geen zorgen, je hoeft niet moeilijk te doen met het kopen van een extra pot pindakaas om net boven een bedrag uit te komen voor een extra pakje. Bij ons krijg je de stickers tijdens het uitvoeren van je favoriete bezigheid: het bijwonen van SportCie activiteiten!

Bij elke SportCie-activiteit waar je aanwezig bent krijg je in ieder geval één pakje van vier stickers. Daarnaast kan je ook pakjes verdienen door te shinen op de activiteiten. De stickers zijn bovendien natuurlijk helemaal geschikt om te ruilen, mee te gokken, mensen af te persen of een witwaspraktijk mee te beginnen.

Wat zit er in een pakje?

We gaan natuurlijk niet alles verklappen, maar je leven is pas compleet als je alle 10 selectieleden, 5 diverse stickers, 4 gouwe ouwen en 1 aspirant lid sticker hebt. Sommige stickers komen vaker voor dan anderen, en als je écht geluk hebt stuit je misschien wel op een extra zeldzame gouden variant.

Nou veel plezier he!

Official Licensed Sticker Album™


DOWNLOADPrint hem uit (als boekje, dubbelzijdig, glanzend papier alles) en spaar je gek!


foto

Het stickeralbum om al je helden in te verzamelen is helemaal gratis, want zo zijn wij. Naast dat je een vrij logische plek hebt om je stickers op te plakken staat het boordevol extra content: interessante feitjes over jou favoriete SportCie-lid, een totaal niet boeiend introductiepraatje en pro-tips van de beste voetballers ter wereld (op ons na).