Deadline Inschrijving BMN Audities
Deadline Inschrijving BMN Audities

*DE AUDITIEDAG VAN 21 NOVEMBER IS TE KOMEN VERVALLEN, HIERVOOR IS 3 DECEMBER TOEGEVOEGD*

Speel jij gitaar of piano? Of misschien bas of drums? Misschien speel je wel saxofoon of viool, of meerdere instrumenten. Lijkt het je leuk om in bandformaat te repeteren en vervolgens een knallend optreden te geven voor meer dan 300 man? Dan ben je bij de BMN aan het goede adres!

BMN staat voor Bèta Music Night. Dit is een jaarlijkse uitvoering van tientallen muzikanten van A-Eskwadraat, die in bandformaat een setlist van gecoverde nummers instuderen, om aan het einde van het jaar aan mede A-Eskwadraters, vrienden en familie te laten horen. Bij een aantal nummers zal er zelfs een choreografie worden gedanst door een door ons opgerichte dansgroep om er een nog grotere show van te maken. 

Natuurlijk kunnen al onze muzikanten niet in één band gepropt worden. Nee, het idee is dat iedereen in steeds wisselende bezettingen een aantal nummers gaat spelen. Doordat er veel andere muzikanten meedoen is de BMN niet alleen hét muzikaal hoogtepunt van A-Eskwadraat, maar ook de mogelijkheid om als muzikant een super leuke groep medemuzikanten te leren kennen, met wie je misschien nog wel veel gaat afspreken!

De auditie zullen dit jaar opgesplitst zijn in een auditiemiddag zang op maandag 27 oktober en een auditie voor muzikanten op vrijdag 14 november en woensdag 3 december (eventueel kan bij hinder op de zangauditiedag een zanger auditie doen op de 14de en de 3de, en vice versa).

Lijkt dit je leuk? Klik op de volgende link vul het googleform bestand in! Na inschrijving zal je spoedig een mailtje met informatie krijgen over je auditie en wat we van je verwachten. Verder zal het tijdschema van de auditiemiddag ook tijdig naar je toe gestuurd worden. DE DEADLINE VOOR HET INSCHRIJVEN IS 23 OKTOBER!

Klik hier voor het inschrijfformulier!

Kan je niet op de gegeven auditiedagen? Vul dan alsnog het formulier volledig in, maar stuur daarnaast ook even een mailtje naar onze commissie (BMN@a-eskwadraat.nl), dan kunnen we kijken of we je ergens tussendoor in kunnen plannen.

Voor meer informatie of vragen mail BMN@a-eskwadraat.nl of bekijk onze site bmn.a-eskwadraat.nl.

 

NB: Je zult geen deelnemers zien in de onderstaande deelnemerslijst, omdat de inschrijving niet via deze pagina gaat! Dus geen zorgen, je bent niet de enige die mee zal doen. 

  • Commissie: BMN
  • Begin: do 23 okt 2014, 00:00
  • Eind: do 23 okt 2014, 23:59
  • Aanvullende website: http://bmn.a-eskwadraat.nl
  • Locatie: MiBoKa
  • Organisator: A–Eskwadraat
  • Poster: Nee