Ouderdag 2010 SnelWeg van Huis
Ouderdag 2010 SnelWeg van Huis
Start | Programma | Commissie | Routebeschrijving

Ouderdag 2010


De Ouderdagcommissie van studievereniging A-Eskwadraat organiseert op zaterdag 29 mei a.s. weer de jaarlijkse ouderdag, dit jaar met het thema SnelWeg van huis.
Op deze dag zijn alle ouders van eerste- en tweedejaars studenten Wiskunde, Natuur- & Sterrenkunde, Informatiekunde en Informatica welkom om een dagje college te volgen. Natuurlijk is uw zoon of dochter ook zeer welkom, evenals andere geïnteresseerde familieleden.

We beginnen de dag met ontvangst in het Minnaertgebouw op de Uithof. Daarna zullen een aantal hoor- en werkcolleges van de studie volgen, geschikt voor alle niveaus. Tussen de colleges door wordt er een lunch verzorgd en een rondleiding door de verschillende gebouwen waar de colleges gevolgd worden. Aan het einde van de dag nodigen wij jullie graag uit voor een borrel.

Vanaf 9:30 bent u van harte welkom. Het programma begint om 10:00 en duurt tot 16:45, waarna u kunt napraten op de informele borrel. De kosten voor deelname bedragen €10,00 per persoon, inclusief thee/koffie, en lunch.
U kunt zich inschrijven door het bedrag voor 1 mei over te maken op girorekening 269846 t.n.v. Ouderdagcommissie A-Eskwadraat te Utrecht, onder vermelding van de volledige naam van uw zoon of dochter en zijn/haar studie. Als bevestiging ontvangt u een brief met daarbij een routebeschrijving. Wacht u niet te lang, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Schrijf je dus snel in door het geld over te maken op girorekening 269846!

Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie ons bereiken per e-mail op ouderdag@A-Eskwadraat.nl.
Wij hopen jullie op 29 mei te mogen ontvangen!