Themalunch!!!
Themalunch!!!

Donderdag 24 juni staan wij weer voor jullie klaar met een gratis lunch in de Mezzanine! En niet zomaar een lunch, nee nee, een themalunch! Maar wat is het thema dan, vraag je je misschien af. Nou, dat bepaal jij! Komende week zullen acht tosti’s die afgelopen jaar op onze insta zijn verschenen tegen elkaar strijden. De uiteindelijke winnaar bepaalt het thema van de lunch en ook zullen we deze tosti vers voor jullie bereiden tijdens de lunch. Stem dus op je favoriete tosti via onze insta story en wie weet kun je die op de 24e zelf uitproberen!

UPDATE: Het thema is bepaald! De overduidelijke winnaar van de tosti battle is de Italiaanse tosti en daarom zullen wij op de 24e een Italiaanse lunch voor jullie bereiden!

Je kunt je inschrijven voor de lunch via de volgende link. En let op: je kunt MAXIMAAL TWEE timeslots reserveren. Dit is omdat er een limiet zit op het aantal mensen dat tegelijkertijd in de Mezzanine mag zijn en we willen iedereen de kans geven om te komen lunchen! https://doodle.com/poll/ksq8qqfftphxetzh?utm_source=poll&utm_medium=link

Veel liefs,
De TostiCie