Software Ontwikkelaar .NET
Software Ontwikkelaar .NET

(Startersfunctie voor Informatica, Informatiekunde, Natuurkunde, Wiskunde)

Link: https://werkenbijtopicus.nl/vacatures/software-ontwikkelaar-net-finance-deventer-professional

Voor deze en andere interessante vacatures, kijk op https://werkenbijtopicus.nl/vacatures.

Jouw werkzaamheden als Software Developer .NET

Je gaat samen met de andere teamleden op zoek naar de beste technische oplossingen om de functionele vraagstukken invulling te geven. Hierbij heb je oog voor duurzame oplossingen en blijf je voortdurend toetsen of de oplossingen geschikt zijn voor de langere termijn. Als Software Developer in het scrumteam zal je deelnemen aan de hierbij behorende scrummeetings en ben je actief betrokken bij het ontwikkelproces. Een scrum team bestaat meestal uit 3 ontwikkelaars, een tester en een analist. Het team wordt bijgestaan door de Product Owner, die ervoor zorgt dat het team aan het werk gaat met de items met de hoogste prioriteit.

Je komt te werken binnen een van de vier QSP ontwikkelteams. Samen met je collega's zoals Wouter, Ruud en Rob werk je aan de (continue) productinnovatie voor de klant. Deze klant maakt gebruik van een maatwerk oplossing (QSP) voor haar Mid- en BackOffice hypotheekprocessen. Naast het onderhouden en uitbreiden van deze software, loopt een transitie om het maatwerk uit te faseren en aan te sluiten op het FORCE platform van Topicus. Een high impact transitie want er wordt verbouwd, terwijl de winkel open is.

Op dit moment werkt iedereen vanuit huis, maar als het weer kan werken de teams vanuit ons kantoor in Deventer. Naast het werken hebben we hierbij ook zeker oog voor een goede sfeer door de gezellige lunches en een borrel!

Vereiste ervaring en skills als Software Developer .NET

Als je enthousiast wordt van bovenstaande beschrijving is dat al een goed begin. Je hebt een afgeronde hbo- of wo- opleiding, een technische achtergrond of hele sterke affiniteit met software ontwikkeling. Verder herken je jezelf in onderstaande punten:

  • Kennis van .NET framework; MSSQL i.c.m. NHibernate of Entity framework; Design Patterns (zoals dependency injection);
  • Ervaring met ASPX en agile/scrum methodieken is een pre;
  • Goede beheersing Nederlandse taal;
  • Proactieve houding;

Jouw ontwikkeling bij Topicus

Bij Topicus houden we er niet van om mensen in een hokje te plaatsen waar ze maar één ding mogen doen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Daarom kun je binnen Topicus ook andere ambities waarmaken. Wellicht zie jij jezelf over een paar jaar wel in een andere rol. Of wil je jouw kennis overdragen op mede-Topicanen. Wij bieden goede faciliteiten om jezelf verder te ontwikkelen. Topicus werkt met een onboarding-traject waardoor je de organisatie van binnen en buiten leert kennen!

Wat kun je van topicus verwachten?

Topicus groeit ieder jaar, maar wij zijn én worden geen groot corporate bedrijf. We willen flexibel en vooral persoonlijk blijven. Daarom praten Topicanen actief mee over de toekomst en inrichting van onze organisatie. Vanaf dag één ben jij ook een Topicaan en word je omringd door een hechte groep collegas. Verder bieden we je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hieronder enkele job benefits.


Terug naar de vacaturebank